Derde Weekbrief van seizoen 2019-2020

De derde Weekbrief van het seizoen 2019-2020 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat naast vaste onderdelen als het wedstrijdprogramma de volgende artikelen: ‘Voorstel Rookvrij VV Papendrecht’, ‘Bedankje van Joop Warner’, ‘Westfalia VV Papendrecht-Voetbaldagen 2019’, ‘Vacatures jeugd’, ‘Gert en Wilma van Wijngaarden lid Business Club’, ‘Jubileumcommissie dendert door!’, ‘Website in onderhoud’, ‘VV Papendrecht bestaat 99 jaar’, ‘VV Papendrecht gastheer van Zuid-Afrikaans schoolvoetbalteam’, ‘Goede voetbalschoenen voor Voetbaldagen gezocht’, ‘Velden 2 en 4 niet op tijd beschikbaar’, ‘Marc de Groen, leider van Papendrecht 1’, ‘Training en picknick Vrouwen 1’ en ‘Oefenprogramma selectieteams’.

De Weekbrief komt gemiddeld genomen elke twee weken uit. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen. Op die pagina staan tevens artikelen over voetbalvereniging Papendrecht die in het Papendrechts Nieuwsblad verschenen zijn.