Elfde Weekbrief van seizoen 2019-2020

De elfde Weekbrief van het seizoen 2019-2020 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat naast vaste onderdelen als de Pupil van de Week, wedstrijdverslagen en het wedstrijdprogramma voor de komende twee weken de volgende artikelen: ‘Algemene Ledenvergadering 2019’, ‘SC Emma JO13-1 en Papendrecht JO13-2 maken statement tegen racisme’, ‘Deelname KNVB-programma vrouwen- en meidenvoetbal’, ‘Houd het toegangshek vrij’, ‘Eeuwfeestdiner brengt € 20.000 op’, ‘Geslaagde ouder-/kaderbijeenkomst’, ‘Irma Korver Vrijwilliger van de Maand’, ‘Sinterklaasviering 2019’, ‘Jubileum-Nieuwsbrief 10’, ‘MO19-1 op titelkoers’ en MovingManagers sponsor wedstrijdbal.

De Weekbrief komt gemiddeld genomen om de twee weken uit. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen. Op die pagina staan tevens artikelen over voetbalvereniging Papendrecht die in het Papendrechts Nieuwsblad verschenen zijn.