100 jaar VV Papendrecht

Voetbalvereniging Papendrecht is op 1 augustus 1920 opgericht. Over iets meer dan 20 maanden is onze club dus een eeuw oud.
Onze historie is uitgebreid beschreven op onze website  >>

Ons eeuwfeest zal uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. De Jubileumcommissie, bestaande uit voorzitter Wim Erkelens, Dieter Hasenbein, Martin van Heteren, Niels van Heteren, Peter Michielse, Mathilde Schram en Nelie Sterrenburg, begint vorm aan te brengen in het programma ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van VV Papendrecht. De Jubileumcommissie heeft ambitieuze plannen. Denk hierbij aan speciale wedstrijden, evenementen, reünies en de nodige feesten en recepties.

Uitvoering van alle plannen kost veel werk en geld, maar levert ook heel veel lol op. Sponsoren, helpen of ideeën? Breng je eigen creativiteit in. Laat die kans niet passeren. Alles is bespreekbaar! Contact opnemen kan via:

jubileum@vvpapendrecht.nl.

Binnenkort zal meer informatie op de mediakanalen van VV Papendrecht geplaatst worden.