Ook dit jaar de Westfalia Voetbaldagen bij VV Papendrecht

VV Papendrecht is blij en trots dat Westfalia Marketing B.V., net als de voorgaande jaren, ook dit jaar de Voetbaldagen sponsort. Door deze sponsoring is het weer mogelijk om voor een laag deelnamebedrag aan dit fantastische evenement mee te kunnen doen. Een belangrijke maatschappelijke voorwaarde van de sponsor is dat ieder kind mee moet kunnen doen.

De 8e editie van het voetbalfeest is tijdens de laatste week van de zomervakantie op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 augustus 2017. De dagen zijn voor alle kinderen, jongens en meisjes, leden en niet-leden van 5 t/m 13 jaar. Iedereen is welkom, waarbij alles in het teken staat van drie dagen leven als een voetbalprof. De kinderen kruipen in de huid van de beste spelers van de Europese competities.

De Westfalia Voetbaldagen vinden plaats bij VV Papendrecht op sportpark Slobbengors. Tientallen vrijwilligers zullen de handen uit de mouwen steken om de kinderen ’s morgens op het veld te voeden met aantrekkelijke trainingsvormen. Tussen de middag krijgen ze heerlijke maaltijden voorgeschoteld. Na de lunch start het competitieve deel waarbij eeuwige roem kan worden vergaard.

De kosten bedragen € 15,00 voor leden en € 30,00 voor niet-leden. Dit is inclusief tenue.

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden  >>