Webmyday lid Business Club

In onze bestuurskamer heeft Ronald van der Veere van Webmyday in het bijzijn van Danielle Bouter het contract ondertekend voor toetreding tot onze Business Club. Webmyday is een web- en onlinemarketingbureau, dat dagelijks meer dan 200 bedrijven helpt met het verbeteren van de online zichtbaarheid. Webmyday is opgericht door Menno de Munter samen met Wessel Korteweg en VV Papendrechter in hart en nieren Ronald van der Veere.

Webmyday is een klantgericht bedrijf, dat persoonlijke aanpak en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Deze gedrevenheid is ook terug te zien bij VV Papendrecht, waar Ronald van der Veere al vanaf zijn zesde jaar met veel plezier voetbalt. Na een periode in het eerste team van VV Papendrecht voetbalt hij momenteel in Zaterdag 2. Daarnaast is hij ook achter de schermen actief. Als bestuurslid van de Vrijwilligerscommissie zorgt hij ervoor, dat er meer vrijwilligers worden aangetrokken en dat ze zich met veel plezier kunnen inzetten voor de vereniging.

Wij verwelkomen Webmyday van harte als nieuw lid van de Business Club VV Papendrecht.