VV Papendrecht Westfalia Marketing Voetbaldagen

Elk jaar vinden in augustus, tijdens de laatste week van de zomervakantie, de ‘VV Papendrecht Westfalia Marketing Voetbaldagen’ plaats. Ze duren drie dagen en zijn voor alle kinderen, jongens en meisjes, voor pupillen en eerstejaars C-junioren, leden en niet-leden. Iedereen is welkom, waarbij het motto is: drie dagen leven als een voetbalprof. De kinderen kruipen in de huid van de beste spelers in de Europese competities. Westfalia Marketing B.V. is de hoofdsponsor van de voetbaldagen. Het bedrijf maakt het door zijn inbreng mogelijk om voor een laag deelnamebedrag aan dit fantastische evenement mee te kunnen doen.

De Voetbaldagen vinden plaats bij VV Papendrecht op het Slobbengors. Tientallen vrijwilligers zullen de handen uit de mouwen steken om de kinderen ’s morgens op het veld te voeden met aantrekkelijke trainingsvormen. Tussen de middag krijgen ze heerlijke maaltijden voorgeschoteld. Na de lunch begint het competitieve gedeelte. Met Goalmaster, vier tegen vier, het WK-spel en latje schieten kan eeuwige roem worden vergaard. Mocht het door slecht weer onmogelijk zijn om buiten bezig te zijn, dan wordt uitgeweken naar de sporthal van PKC.

De kosten bedragen € 15,00 voor leden en € 30,00 voor niet-leden. Dit is inclusief tenue. Je inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld betaald is. Per leeftijdscategorie is plaats voor 30 kinderen.