Terug
VV Papendrecht gaat samenwerken met QSM

VV Papendrecht gaat een samenwerkingsverband aan met voetbalschool QSM. Dit vormt een mooie aanvulling op het aanbod dat VV Papendrecht te bieden heeft op voetbalgebied. QSM, dat staat voor Quality Sports and Management, wordt gevormd door een jong team, bestaande uit oprichter Sergio van La Parra, Chahid Chaibi en Mark Schreurs. Ze zijn alle drie enthousiaste en vakkundige sportdocenten, ieder met een andere achtergrond en vullen elkaar daardoor uitstekend aan. Met hun opleiding en ervaring staan zij ervoor open hun voetbalenthousiasme en kunde te delen met de voor hen belangrijkste doelgroep: de jeugdige voetballer. Plezier in het spel en het uitbouwen van persoonlijke vaardigheden zijn de primaire doelstellingen.

De QSM-voetbalschool hanteert een allesomvattende en dynamische voetbalmethode voor spelers van alle leeftijden en niveaus. De gebruikte methode is ontwikkeld in Nederland en wordt toegepast door vele voetbalscholen in Nederland en daarbuiten. Binnen de voetbalschool QSM richten de trainingen zich op de bewuste functionele ontplooiing van de individuele speler, die zo tevens beter presteert bij zijn eigen team. De trainingen van de voetbalschool worden gegeven volgens de stappen van de wetenschappelijk onderbouwde voetballeercyclus en richten zich op de bouwstenen voetbalcoördinatie, balbeheersing en complexiteit.

Pupillen kunnen voor gratis proeftrainingen terecht op de voetbalvelden van het Slobbengors. De eerste sessie is inmiddels geweest. De tweede keer is op zondag 15 april. De groep tussen 5 en 11 jaar traint van 11.30 tot 12.30 uur. Voor JO13 is het tussen 13.00 en  14.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden kun je een e-mail sturen naar: info@qs-m.nl.