Vrijwilligerscommissie van start

Dit voorjaar is de Vrijwilligerscommissie opgericht die onder voorzitterschap staat Sandra Zwart. De overige leden zijn Linda van Vianen, Marc Tenfelde en Ronald van der Veere. De nieuwe commissie is enthousiast begonnen. Een voorwaarde voor het werven van nieuwe vrijwilligers is het duidelijk maken van de structuur van onze vereniging, welke commissies er zijn en wat voor activiteiten daarin plaatsvinden. Vervolgens kunnen functiebeschrijvingen gemaakt worden, zodat potentiƫle vrijwilligers in beeld hebben wat er bij bepaalde functies wordt verwacht.

Met een actief benaderingsbeleid hoopt de commissie meer vrijwilligers te kunnen rekruteren, in het belang van het voortbestaan van de club. Op die manier kunnen we hopelijk andere maatregelen voorkomen, zoals contributieverhoging en het opleggen van verplichtingen.