Voetbalkennisquiz

Regelmatig wordt in de kantine de Voetbalkennisquiz gespeeld, een garantie voor een gezellige en spannende avond. Dit evenement is een mooie gelegenheid om je voetbalkennis met anderen te meten. Je kunt tegen een geringe vergoeding deelnemen, dit is inclusief een gratis consumptie. Alle leden van de BusinessClub van VV Papendrecht hebben gratis toegang.

Tientallen koppels strijden voor de prijzen maar zeker ook voor de eer. De eerste ronden bestaan uit een reeks opgaven die vergezeld gaan van videobeelden of foto’s. Niet alleen het verleden komt aan de orde, maar ook het heden. Uiteindelijk gaan de vijf koppels met de meeste punten naar de finaleronde, waarin nog een stel vragen wordt gesteld. Tijdens de editie van 2015 werden Teus Baars en Arjan van Toor de winnaars van de Quiz.