Veth Propulsion ondersteunt de Soos

De Gouwe Ouwe Papendrecht Soos, die elke woensdagmiddag gehouden wordt in onze kantine, is bedoeld om oudere leden van VV Papendrecht een mogelijkheid te bieden om samen te komen. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt een kaartje gelegd, gebiljart of gewoon over voetbal of andere onderwerpen gekletst. De bijeenkomsten zijn zeker niet alleen bedoeld voor leden: iedereen is welkom.

Binnen de Soos is de sociale betrokkenheid bijzonder groot. Bij lief en leed is aandacht voor degenen die dat verdienen. Hiervoor is een speciaal Lief-en-Leed-Potje beschikbaar, waaruit kleine attenties worden betaald om mensen iets te geven bij leuke, maar ook bij minder leuke situaties. Veth Propulsion heeft een bijdrage van € 350 gegeven om dit potje aan te vullen.

Veth Propulsion is een Papendrechtse fabrikant van scheepsonderdelen en zorgt voor maatwerk en totaaloplossingen op het gebied van roerpropellers, boegschroeven, dieselmotoren en generatorsets. Assemblage en ontwikkeling vinden plaats in eigen huis. Het bedrijf is flexibel, proactief en snel, 24 uur per dag. De klanten bevinden zich in marktsegmenten als baggerij, offshore, binnenvaart, passagiersvaart, sleepboten en megajachten.

Namens VV Papendrecht en alle bezoekers van de Soos willen wij Veth Propulsion bedanken voor deze bijdrage.