DRINGEND: verzorger gezocht voor A-selectie

VV Papendrecht zoekt voor het komende seizoen, bij voorkeur uit de eigen gelederen, een vakbekwame verzorger (M/V) voor Zaterdag 1 en 2, die tijdens de trainingen op de dinsdag- en donderdagavonden en tijdens de wedstrijddagen (meestal zaterdag) beschikbaar is. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Joop Warner, bestuurslid Voetbalzaken, of Thea Vuurens, de huidige verzorgster van de A-selectie. U kunt ook een e-mail sturen naar ons secretariaat: secretaris@vvpapendrecht.nl.

Ook kandidaten die nog niet over een vakdiploma beschikken, kunnen reageren. De club is desnoods bereid om de cursuskosten voor het behalen van een vakdiploma voor te schieten. Mocht je zelf geen interesse hebben, maar iemand weten die de verzorging van de A-selectie op zich zou kunnen nemen, geef dat dan door aan ons.

Laat onze selectiespelers niet in de steek!