Verenigingsrun op donderdag 19 april

Op donderdag 19 april vindt de eerste editie plaats van Lukassen & Boer Verenigingsrun, de opvolger van de Rabo Clubkasrun. Het motto is: Vol gas voor de verenigingskas! De opzet zal dit eerste jaar vrijwel identiek zijn aan de sponsorloop van de afgelopen jaren. Met het evenement valt er voor de Papendrechtse verenigingen geld te verdienen. Uiteraard doet VV Papendrecht ook mee. De start is wederom op de atletiekbaan van AV Passaat, Andoornlaan 38. Op deze avond zijn er geen jeugdtrainingen op het Slobbengors, zodat zoveel mogelijk leden kunnen meelopen. Uiteraard mogen ook familieleden en vrienden deelnemen.

De jeugd tot en met 15 jaar start om 18.30 uur voor maximaal 2 rondjes rond en door sportpark Oostpolder. De oudere lopers beginnen om 19.30 uur en mogen maximaal 4 rondjes afleggen. Een half uur voor de start kunnen de deelnemers op het middenveld inlopen. Elk rondje van ongeveer 2,5 km levert een bijdrage op van € 1,50 voor de clubkas. Hiervoor heb je echter wel een startkaart nodig. Die worden ter plaatse uitgedeeld door VV Papendrechters. Per rondje wordt twee keer gestempeld, bij de stempelpost en bij de finish. Alleen een geldige startkaart met de juiste stempels levert geld op.

De opbrengst van de Lukassen & Boer Verenigingsrun komt voornamelijk ten goede aan de jeugdafdeling. Dus kom ook en doe mee!