Stem op onze clubheld Wim van Pelt!

Dit jaar wordt voor de derde keer de verkiezing Clubheld van de Amateursport georganiseerd, op zoek naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging! Namens VV Papendrecht is Wim van Pelt genomineerd.

Stemmen kan tot en met 31 oktober 2017. Deelname is geheel gratis. Er kan maximaal 1 keer per e-mailadres een stem uitgebracht worden. Deelname is geheel gratis. Stemmers van 18 jaar en ouder die de gegevens naar waarheid hebben ingevuld, maken kans op het winnen van een lotenpakket van de Nederlandse Loterij ten waarde van € 50 en kunnen het AD tot 8 weken gratis ontvangen.

Dus stem op Wim van Pelt  >>