Spelerspas: juist e-mailadres nodig

De spelerspas bestaat niet meer als plastic kaart, maar is in digitale vorm onderdeel van de Wedstrijdzaken-app van de KNVB. De regels voor spelerspas zijn niet veranderd. Iedereen die spelend lid is of wordt van VV Papendrecht, krijgt een digitale spelerspas. Vanaf de D-jeugd is het hebben van de pas verplicht en wordt deze op het digitale wedstrijdformulier gezet. Van elke voetballer die een plastic spelerspas had, wordt deze door de KNVB omgezet in een digitaal exemplaar. Hiervoor hoeft u niets te doen.

Het aanvragen van een digitale spelerspas gebeurt automatisch bij inschrijving. Voor nieuwe leden wordt een foto ingescand, bij voorkeur een pasfoto, maar dit hoeft niet. Binnenkort kan iedereen dat zelf doen.

De spelerspas is geldig zolang je lid van de KNVB blijft. Het enige wat af en toe moet gebeuren, is je foto aanpassen. Dit is een eigen verantwoording. De foto moet dusdanig zijn dat controle mogelijk is. Uw digitale spelerspas is gekoppeld aan uw e-mailadres. Het is dus essentieel voor een spelend lid dat uw huidige e-mailadres voorkomt in de administratie van VV Papendrecht. Is dit niet het geval, dan kan dit tot problemen leiden bij het spelen van officiële wedstrijden.

Voor nadere informatie of het doorsturen van uw e-mailadres kunt u contact met ons opnemen, e-mail:

Ledenadministratie: ledenadministratie@vvpapendrecht.nl of
Secretaris VV Papendrecht: secretaris@vvpapendrecht.nl.