Spelbegeleiders en scheidsrechters gezocht

VV Papendrecht heeft dringend behoefte aan mensen die op zaterdag een voetbalwedstrijd willen fluiten. Vanuit de club worden scheidsrechters uitstekend begeleid door ervaren arbiters. We zijn vooral op zoek naar spelbegeleiders voor de wedstrijden van de jeugd onder 9 jaar. De spelbegeleider heeft maar één bedoeling en dat is de jongens en/of meisjes zoveel mogelijk te laten voetballen. De spelbegeleider staat niet in maar langs het veld. Als het spel hierom vraagt, staat het de spelbegeleider altijd vrij om het veld in te bewegen en bij het onjuist toepassen van de spelregels een beslissing te nemen en deze zo nodig uit te leggen. Voor leden of ouders die aan de slag willen als spelbegeleider, zal VV Papendrecht indien gewenst een cursus organiseren die slechts één avond duurt.

Denk jij dat je het in je hebt om een wedstrijd in goede banen te leiden? Neem dan contant op met de Vrijwilligerscommissie, e-mail: vrijwilliger@vvpapendrecht.nl.

Of neem per e-mail of telefonisch na 18 uur contact op met de scheidsrechterscommissie.

Voor het fluiten van seniorenwedstrijden:
– Martin van Heteren: e-mail: f.heteren7@upcmail.nl, telefoon: 06-21530071.
– Cees van den Berg: telefoon: 06-20448196.

Scheidsrechters en spelbegeleiders voor de jeugd:
– Aad Koot: e-mail: a.koot42@upcmail.nl, telefoon: 06-52513833.

Alvast bedankt voor uw hulp. Want zonder arbiters en spelbegeleiders geen voetbal!