Sluiting Grote Clubactie op 5 november

Nog even en dan sluit de verkoop van loten van de Grote Clubactie 2017. Wil je nog een lot kopen, wees dan snel. Lotenverkopers in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar oud maken kans op een fraaie beloning. Door de Grote Clubactie worden onder hen bijna 200 prijzen verloot. Zo kun je met jouw team een clinic winnen van oud-profvoetballer John de Wolf. Je moet je wel inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd >>

Ook bij VV Papendrecht kun je een prijs winnen. Per 10 verkochte loten ontvang je namelijk € 5,00. Dus als je 30 loten verkoopt, ontvang je € 15,00 enz. Dit kan leuk oplopen naarmate je meer loten verkoopt.

De verkoopboekjes kun je uiterlijk inleveren op zondag 5 november. Je kunt deze deponeren in de daarvoor bestemde box in de Commissiekamer of je kunt ze afgeven aan Nelie Sterrenburg of Coby Blom. Nu kan het zijn dat je intekenlijst nog niet helemaal vol is … dit geeft natuurlijk niet. Van ieder door jou verkocht lot gaat € 2,40 naar de club, ook als je niet alle loten verkocht hebt!! Van het verdiende geld kunnen we leuke dingen doen voor de jeugd.

Tot slot: probeer nog wat loten te verkopen, bijvoorbeeld op verjaardagen of laat je vader of moeder op zijn of haar werk de intekenlijst rondgaan. Wij wensen jullie heel veel succes toe de komende dagen en zien graag de (volle) intekenlijsten tegemoet.