Slotdag

Aan het eind van het voorjaar wordt de Slotdag gehouden. Tijdens de Slotdag worden activiteiten georganiseerd voor alle leden van VV Papendrecht om zo met zijn allen het voetbalseizoen af te sluiten.

In de loop van de ochtend wordt op het minipupillenveld en rond het hoofdveld begonnen met de opbouw van het sport- en spelevenement voor de pupillen. Na afloop daarvan worden op het Rood-Zwarte Plein alle jeugdkampioenen gehuldigd.
Voor de junioren en senioren vinden ’s middags op het hoofdveld 7×7-wedstrijden plaats. Hieraan kunnen ook vaders, moeders, broers en zussen deelnemen. Aan het eind van de middag wordt de Speler van het Jaar bekend gemaakt.

Aan het begin van de avond zal de barbecue worden aangestoken en als eenieder zijn of haar buik vol heeft, start de daverende slotavond. Aan de barbecue zijn kosten verbondend: € 5,00 voor een kind tot en met 12 jaar en € 10,00 voor oudere kinderen en volwassenen. De overige activiteiten zijn gratis.