Activiteiten op de Slotdag

Tijdens de Slotdag van zaterdag 16 juni vinden veel activiteiten plaats. De jeugd tot en met de C-junioren gaat aan de slag met oud-Hollandse spelletjes. Na het succes van vorig jaar strijden ook deze keer de oudere junioren en de senioren tijdens het voetbalvolleytoernooi om de Bram-Blom-Cup. De teams van minimaal 5 personen dienen zich om 13.30 uur op het hoofdveld te verzamelen. Ook vrienden, familieleden en oud-leden zijn van harte welkom! Opgeven kan door de organisatoren Nick Warner (n1982@yahoo.co.uk) of Marc Commandeur (marc_c92@hotmail.com) te mailen of aan te spreken.

Aan het begin van de avond start het Griekse buffet. Het eten kost € 7,50 voor de jeugd tot en met 12 jaar en € 10,00 voor 13 jaar en ouder. Opgeven hiervoor kan in de Commissiekamer, bij Coby Blom of Nelie Sterrenburg. Eenmaal opgegeven betekent dat je de financiële bijdrage dient te betalen, ook al kom je niet, daar wij met onze bestellingen rekening met u hebben gehouden. Als afsluiting van de dag is er een grootse feestavond met een dj en livemuziek.

Dus komt allen op 16 juni naar onze Slotdag.