SamenLoop voor Hoop op 23 en 24 juni

Al vele jaren wordt de SamenLoop voor Hoop georganiseerd. De estafettewandeltocht van 24 uur heeft als doel geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Maar ook: dierbaren herdenken die aan kanker zijn overleden, dierbaren steunen die nu worstelen met kanker én vieren dat steeds meer mensen kanker overleven. De SamenLoop voor Hoop 2017 vindt in Papendrecht plaats op de Markt, start op vrijdag 23 juni om 16.00 uur en eindigt op zaterdag 24 juni om 16.00 uur. Zaterdag 24 juni om 13.30 uur is er een speciale kinderloop van een uur.

Elke SamenLoop bestaat uit een aantal vast onderdelen. Daarbuiten is een wervelend en afwisselend programma samengesteld. Wanneer de avond valt, verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. Tijdens deze ceremonie herdenken we dierbaren en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen. Na 24 uur wandelen loopt iedereen de laatste ronde, wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

In het verleden hebben de nodige VVP’ers meegedaan. Het zou bijzonder leuk zijn als onze leden ook aan deze editie meewerken. Dus begin een inzamelingsactie, schrijf je in, trek je wandelschoenen aan en doe mee!