Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd, gaat de Pupil van de Week op de foto met de scheidsrechter en de beide aanvoerders. Tijdens de wedstrijd zit hij of zij in de dug-out naast de wisselspelers. In de rust en na de wedstrijd is de Pupil van de Week te gast in de Bestuurskamer. Als afsluiting krijgt hij of zij de ‘Pupil-van-de-Week-bal’ overhandigd met daarop de handtekeningen van alle spelers van ons eerste elftal.

Chantuo Cicilia is de Pupil van de Week tijdens week 18 van 2018. Hij speelt dit seizoen in de JO9-3 en is 9 jaar oud. Chantuo speelt het liefst in de verdediging. “Ik vind het leuk om ballen af te pakken en dan met een de hard schot de bal naar voren te spelen”. De linksbenige voetballer wordt getraind door Sander de Klerk. Het leukste van voetballen vindt hij hard schieten, overspelen en partijen.

Chantuo, die leerling van De Viermaster is, heeft niet echt een favoriete voetballer, maar zijn clubs zijn Ajax en Barcelona. Op de vraag wat hij later wil worden, is hij vrij duidelijk. “Ik wil voetballer en zanger worden. Ik zing vaak onder de douche en ik vind het ook leuk om te dansen”, vertelt hij met pretogen. Papendrecht speelt op zaterdagmiddag 5 mei tegen Nivo Sparta. Chantuo denkt dat Papendrecht met 3-0 gaat winnen. Wij wensen hem veel plezier en hopen dat hij de uitslag goed voorspeld heeft.