Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd, gaat de Pupil van de Week op de foto met de scheidsrechter en de beide aanvoerders. Tijdens de wedstrijd zit hij of zij in de dug-out naast de wisselspelers. In de rust en na de wedstrijd is de Pupil van de Week te gast in de Bestuurskamer. Als afsluiting krijgt hij of zij de ‘Pupil-van-de-Week-bal’ overhandigd met daarop de handtekeningen van alle spelers van ons eerste elftal.

Jasmin Masic is de derde Pupil van de Week van 2018. Jasmin is 8 jaar en speler van JO9-4. Hij speelt het liefst in de aanval, waar hij ook weleens scoort. Op de vraag of hij rechts- of linksbenig is, geeft hij als antwoord: “ik kan met beide benen schieten”, een topspeler in wording dus. De leerling van de Prins Constantijnschool is goed in een balletje hooghouden. Het leukste aan voetbal vindt hij hard schieten en scoren. Het juichen na een doelpunt vindt hij ook heel leuk. Zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo en zijn favoriete club is Feyenoord. Jasmin wil later kapper worden en profvoetballer. Hij vindt alle bijzondere kapsels van de verschillende voetballers helemaal geweldig. Jasmin, die nog twee zusjes heeft, denkt dat Papendrecht zaterdag met 5-2 gaat winnen. Wij wensen hem veel plezier bij de wedstrijd Papendrecht – Woudrichem, hopen dat zijn voorspelling uit gaat komen en hij de 3 punten mee naar huis mag nemen.