Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd, gaat de Pupil van de Week op de foto met de scheidsrechter en de beide aanvoerders. Tijdens de wedstrijd zit hij of zij in de dug-out naast de wisselspelers. In de rust en na de wedstrijd is de Pupil van de Week te gast in de Bestuurskamer. Als afsluiting krijgt hij of zij de ‘Pupil-van-de-Week-bal’ overhandigd met daarop de handtekeningen van alle spelers van ons eerste elftal.

Yusri Abed is de tweede Pupil van de Week van het seizoen 2017-2018. De leerling van ‘De Viermaster’ speelt in JO9-3 en is 7 jaar oud. Yusri speelt het liefst voorin, maar vanwege zijn verdedigende kwaliteiten is hij nu voor zijn team achterin nodig. Yusri, die rechts is en een heel klein beetje links, wordt getraind door zijn vader, die ook vele jaren bij VV Papendrecht heeft gespeeld. Het interview vindt vlak na de uitwedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland plaats. “We hebben met 6-13 gewonnen en ik heb een keer gescoord”, een stevige overwinning dus. De favoriete speler van Yusri is de door een hartstilstand getroffen Abdelhak Nouri. Zijn favoriete ploeg is Ajax. Yusri, die nog een broertje heeft van 6 jaar en een zusje van 3 jaar, wil graag profvoetballer worden. Yusri zit in de dug-out tijdens de wedstrijd van Papendrecht tegen Wilhelmina ’26. Hij denkt dat Papendrecht met 3-1 gaat winnen. Wij wensen hem veel plezier en hopen dat hij regelmatig mag juichen.