Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd, gaat de Pupil van de Week op de foto met de scheidsrechter en de beide aanvoerders. Tijdens de wedstrijd zit hij of zij in de dug-out naast de wisselspelers. In de rust en na de wedstrijd is de Pupil van de Week te gast in de Bestuurskamer. Als afsluiting krijgt hij of zij de ‘Pupil-van-de-Week-bal’ overhandigd met daarop de handtekeningen van alle spelers van ons eerste elftal.

Lorenzo Kornet is tijdens de tweede helft van november de Pupil van de Week. Lorenzo schuift aan vlak na de spetterende derby Papendrecht JO9-1 – Drechtstreek JO9-1 die met 6-5 werd gewonnen. De 8-jarige keeper is uiteraard blij met de overwinning op de ploeg uit de Oostpolder. De linksbenige speler is dit seizoen overgekomen van de mini’s. Het leukste aan voetballen vindt hij mooie reddingen maken. “Ik kan ver uitschieten”, vertelt hij trots. De leerling van De Kameleon wordt getraind door Marcel Harlaar.

Op de vraag wie zijn favoriete speler is, antwoordt Lorenzo spontaan: “Mijn vader!”. Zijn idool speelt in Zaterdag 3. De favoriete club van Lorenzo is Feyenoord. Hij denkt dat de Rotterdammers nog kampioen kunnen worden dit seizoen. Lorenzo, die nog een broer en een broertje heeft, wil later profkeeper worden. Hij heeft heel veel zin in de wedstrijd Papendrecht – Meerkerk. Hij denkt dat Papendrecht met 4-1 gaat winnen. Wij wensen hem veel plezier en hopen dat hij een onvergetelijke middag heeft.