Terug
NIX18 bij VV Papendrecht

Al ruim vier jaar mag aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol of tabak meer worden verkocht. Tevens mogen jongeren tot hun 18e geen alcohol bij zich hebben in het openbaar, zoals op sportterreinen en in een kantine. VV Papendrecht steunt dit beleid uiteraard.

Toch zullen wij, net als iedere andere vereniging, altijd alert moeten blijven als het om alcohol en jongeren gaat. Eerder dit seizoen zijn controles uitgevoerd waaruit bleek, dat wij helaas niet helemaal aan de regels voldeden. De kans is groot dat VV Papendrecht ook in de toekomst onverwachts gecontroleerd gaat worden. Het is daarom zaak dat wij te allen tijde aan de wettelijke bepalingen voldoen en ons houden aan het protocol van NIX18.

Bij twijfel zal door het kantinepersoneel om legitimatie gevraagd worden. Tot 25 jaar geldt zelfs een verplichting tot legitimeren! Ook kunnen de medewerkers van de kantine weigeren alcohol te schenken, wanneer daar volgens hen reden voor is.

Houd er dus rekening mee, dat om een legitimatiebewijs gevraagd kan worden of dat bij twijfel zelfs helemaal geen alcohol geschonken wordt. Wij rekenen op ieders medewerking en begrip.

Het bestuur