Nieuwsbrief, Krant & Glossy

Voor het grote publiek wordt minstens 1 keer per jaar door de Communicatiecommissie een publicatie uitgegeven als de Nieuwsbrief, de presentatiegids De Rode V en/of de VV Papendrecht Voetbalkrant die door heel Papendrecht verspreid wordt. Eén keer per jaar, aan het begin van elk nieuw voetbalseizoen, zorgt de Communicatiecommissie ervoor dat de gehele middenpagina van het Papendrechts Nieuwsblad aan VV Papendrecht is gewijd. De laatste drie uitgaven komen tot stand in samenwerking met de Sponsorcommissie en hoofdsponsor NoSuchCompany. In de publicaties komen de ontwikkelingen van de afgelopen tijd binnen de club aan bod. Naast een redactioneel bericht en/of een bericht van het bestuur wordt aandacht besteed aan de prestaties van de teams, activiteiten en sponsoring. Tevens staan er enkele nieuwsberichten in en/of interviews met mensen die veel betekenen voor de club.

Afmelden Nieuwsbrief, Krant, Glossy

Afmelden voor de Nieuwsbrief, Krant, Glossy