Nieuwsbrief, Krant & Glossy

Voor het grote publiek wordt minstens twee keer per jaar door de Communicatiecommissie een publicatie uitgegeven als de Nieuwsbrief, de presentatiegids De Rode V en/of de VV Papendrecht Voetbalkrant die door heel Papendrecht verspreid wordt. Verder wordt getracht aan het begin van elk nieuw voetbalseizoen ervoor te zorgen dat de gehele middenpagina van het Papendrechts Nieuwsblad aan VV Papendrecht is gewijd. De laatste drie uitgaven komen tot stand in samenwerking met de Sponsorcommissie en hoofdsponsor NOSUCH. In de publicaties komen de ontwikkelingen van de afgelopen tijd binnen de club aan bod. Naast een redactioneel bericht en/of een bericht van het bestuur wordt aandacht besteed aan de prestaties van de teams, activiteiten en sponsoring. Tevens staan er enkele nieuwsberichten in en/of interviews met mensen die veel betekenen voor de club.

Afmelden Nieuwsbrief, Krant, Glossy

Afmelden voor de Nieuwsbrief, Krant, Glossy