Nacompetitie op 2, 9 en 16 juni

De competitie loopt langzaam ten einde en de nacompetitie nadert. Voor VV
Papendrecht hebben Zaterdag 2, Zaterdag 3 en JO19-1 zich geplaatst door een periodetitel te pakken. Die ploegen gaan daarom strijden om een plek in een hogere klasse.

De opzet van de nacompetitie is gewijzigd ten opzichte van de vorige jaren. De afgelopen seizoenen werd steeds een thuis- en een uitwedstrijd gespeeld. Dit keer gaat het via het knock-outsysteem. Maximaal drie wedstrijden worden gespeeld en wel op de zaterdagen 2, 9 en 16 juni. Aangezien op dit moment nog diverse beslissingen moeten vallen, is het programma nog niet bekend. Zo heeft Zaterdag 2 nog een kleine kans op het behalen van het kampioenschap. Zodra het wedstrijdprogramma voor de nacompetitie bekend is, zullen we dit publiceren.