Terug
Nieuwe sponsor Megens Installaties Rotterdam

Wij maken het goed’, dat is de slogan van onze nieuwe sponsor Megens Installaties Rotterdam B.V., een solide organisatie gericht op continuïteit. De installateur met landelijke dekking is een professioneel werktuigbouwkundig en elektrotechnisch installatiebedrijf. In eigen beheer ontwerpen, installeren en beheren zij technische installaties, voornamelijk in de marktsegmenten retail, utiliteit en woningbouw.

     

Installaties worden steeds geavanceerder. Bovendien spelen duurzame totaaloplossingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen een grotere rol dan ooit. Dat vraagt om kennis, visie en innovatief vermogen zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit van de organisatie. Bij het ontwerpen, berekenen, tekenen, installeren en onderhouden van installaties wordt rekening gehouden met wensen van klanten én de omstandigheden waarin ze leven, werken en wonen. Megens Installaties Rotterdam B.V. zorgt ervoor dat mensen het goed maken, goed in de zin van welbehagen op het gebied van klimaat, ventilatie, beveiliging enzovoort, in woning, winkel, kantoor, school of overheidsgebouw. Maar ook goed in de betekenis van het realiseren van technische oplossingen die jaar na jaar hun beloofde werk doen.

Megens sponsort VV Papendrecht door het onderhoud aan onze technische installaties uit te voeren. Tevens geeft het bedrijf ons advies over besparingsmogelijkheden en eventuele technische aanpassingen.

VV Papendrecht gaat met vertrouwen de samenwerking aan met Megens Installaties Rotterdam B.V. en verwacht een langdurige relatie met elkaar op te bouwen.