Terug
Korting bij Jeugdkeeper.nl

Alle keepers van VV Papendrecht kunnen bij Jeugdkeeper.nl, de grootste fysieke keeperswinkel van Nederland, een korting van 10% krijgen op het assortiment. Alle trainers krijgen 20% korting op het gehele assortiment inclusief trainingsmaterialen.

Jeugdkeeper.nl levert alle benodigdheden voor keepers, van keepershandschoenen, -broek, -shirt, speciale bescherming tot en met de handschoenentas en thermokleding. Jeugdkeeper.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment aan keepershandschoenen, niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. In de keepersspeciaalzaak kun je op het gemak alle verschillende soorten keepershandschoenen passen en uitproberen. Niemand gaat de deur uit zonder goede uitleg en advies over de keepersproducten. Iedere hand is anders en iedere eis is anders. Om deze reden kun je bij Jeugdkeeper.nl alle keepershandschoenen passen en uitproberen op de tjoek in de keeperswinkel.

De winkel, Brederodehuis 10, is drie dagen per week open: woensdag van 13:30 – 17:00 uur, vrijdag van 17.00 – 21:00 uur en zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Verder kunt u er terecht op afspraak. Uiteraard kunt u altijd terecht op de website van Jeugdkeeper.nlĀ  >>

VV Papendrecht dankt Jeugdkeeper.nl voor het aanbieden van deze fraaie kortingsactie.