KNVB-Apps

Onlangs zijn twee nieuwe apps van de KNVB in gebruik genomen. Er heerst nog enige verwarring omtrent het gebruik.

De Wedstrijdzaken-app
De Wedstrijdzaken-app is hoofdzakelijk bedoeld voor mensen die iets te maken hebben met het mobiel digitaal wedstrijdformulier zoals de teammanager. Per team moet in ieder geval een aantal mensen deze app hebben, zodat het wedstrijdformulier altijd kan worden ingevuld.

De Voetbal.nl-app
Met de Voetbal.nl-app kan je alles volgen van de diverse teams als het wedstrijdprogramma, uitslagen, standen, afgelastingen en dergelijke.

Voor beide apps geldt dat een registratie dient plaats te vinden. Voor deze registratie heb je het e-mailadres nodig zoals het in de ledenadministratie voorkomt. Dit e-mailadres blijkt nog weleens niet te kloppen of niet actueel meer te zijn. Om toch de app te kunnen registreren, zal dit dus eerst gewijzigd dienen te worden. Neem hiervoor contact op met secretaris Theo Wolters. Hij is op donderdagavond en zaterdagmorgen aanwezig op de club om wijzigingen door te voeren en eventuele vragen te beantwoorden.

E-mailadres: secretaris@vvpapendrecht.nl.

Op beide apps verschijnt een foto. Bent u spelend lid, dan is deze foto bepalend voor uw digitale spelerspas. Deze wordt gecontroleerd door de scheidsrechter. De foto dient daarom scherp en goedgelijkend te zijn. Is de foto verouderd, dan kunt u voorlopig deze zelf aanpassen via de instellingen.

Let op: het moet een goedgelijkende foto zijn, het gaat er dus niet om wie de gekste foto plaatst.