Jeugdbegeleiders gezocht

VV Papendrecht is druk bezig om ervoor te zorgen, dat in het seizoen 2018-2019 alle jeugdleden over trainers en leiders beschikken. Voor veel groepen zijn die al vastgelegd, maar voor sommige ploegen is het nog niet rond. Zo zijn we nog op zoek naar mensen die onze jeugdkeepers willen trainen. Bij de junioren zoeken we nog naar trainers en leiders voor JO19-2 en JO15-2 alsmede leiders voor JO15-1 en de elftallen van JO17 en MO17. Bij de pupillen zijn we nog zoek naar een trainer voor JO13-3 en JO8-2, een leider voor JO11-2 alsmede naar een trainer en leider voor JO10-3.

Hebt u interesse in één van bovenstaande functies of weet u iemand, die een vacature zou willen invullen, neem dan contact met ons op.
E-mail Jeugdafdeling:  jeugd@vvpapendrecht.nl.
E-mail Vrijwilligerscommissie:  vrijwilligers@vvpapendrecht.nl.