Inschrijving Voetbaldagen 2018

Tijdens de laatste week van de zomervakantie worden wederom de VV Papendrecht-Voetbaldagen georganiseerd, die net als de afgelopen jaren gesponsord worden door Westfalia Marketing B.V. Dankzij het bedrijf uit Maasdijk, dat ook de komende drie edities de hoofdsponsor is, kan de jeugd op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 augustus tegen een relatief laag inschrijvingsbedrag deelnemen aan dit voetbalspektakel. Het festijn is voor alle kinderen, jongens en meisjes, leden en niet-leden, tot en met 13 jaar. Iedereen is welkom!

De kosten bedragen voor leden € 15,00 en voor niet-leden € 30,00. Dit is inclusief een voetbaltenue. Je kunt je inschrijven tot 1 juni. Lees voor meer details het inschrijfformulier, dat je kunt afhalen op de club of hier kunt downloaden  >>

Haast je, want vol = vol. Wij hopen velen van jullie te mogen begroeten op deze drie voetbaldagen, waarbij het motto is: Drie dagen leven als een voetbalprof!