Grote Clubactie 2017

De Grote Clubactie 2017 is van start gegaan. De intekenboekjes zijn uitgedeeld aan de jeugdploegen. Maar heb je als ouder clublid ook zin om iets voor de club te doen, dan kun je een boekje afhalen in de Commissiekamer. We doen een oproep doen aan alle leden om zoveel mogelijk loten te verkopen en te kopen van de Grote Clubactie. Deze keer willen we de opbrengst besteden aan:

– Nieuwe trainingsmaterialen.
– Sinterklaasfeest.
– Overige jeugdactiviteiten.

Met de loterij zijn fraaie prijzen te winnen als entreekaarten, waardebonnen, fietsen, vakanties, rondvaarten en een Volkswagen Up! De hoofdprijs is € 100.000. Een lot kost slechts € 3,00. Hiervan gaat liefst 80% (€ 2,40) naar de vereniging. Dus hoe meer loten er worden verkocht, hoe meer geld voor activiteiten en materialen. Lotenverkopers die meer dan 20 loten hebben verkocht, ontvangen een gratis pretparkkaartje of een gratis toegangskaart voor Schiphol behind the scenes alsmede € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com. De beste lotenverkopers maken kans op fraaie prijzen als een Playstation 4, een trainingspak of een fiets. Je moet je wel inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd >>

Maar ook bij VV Papendrecht kun je prijzen winnen: HOE?
Per 10 verkochte loten ontvangt je € 5,00. Zo kan je snel een aardig zakcentje verdienen. Voorbeeld: als je 30 loten hebt verkocht, heb je dus € 15,00 verdiend. Natuurlijk doen wij ook een beroep op de OUDERS om hun kinderen te helpen met de verkoop. Ook doen wij een oproep aan de SENIOREN om loten te kopen bij de jeugdleden!!!

De club wenst jullie veel succes toe met de verkoop van de loten.