Gezellige vrijwilligersavond

Op vrijdag 13 april was de jaarlijkse vrijwilligersavond. Aan het begin van de avond kwamen de eerste vrijwilligers en hun partners op het Slobbengors aan voor een gezellige avond. Om zeven uur heette voorzitter Hans Jonker alle aanwezigen welkom en bedankte de vrijwilligers voor hun inzet voor de club. Na zijn woord van dank was het in onze kantine smullen van een heerlijk satébuffet, dat onder leiding van Marc de Groen met behulp van diverse (jeugd)commissieleden was gemaakt. De keuze was weer bijzonder ruim. Top! Achter de bar werden de drankjes verzorgd door een aantal (oud-)bestuursleden.

Na afloop van het buffet gaf Martin van Heteren het Rad van Fortuin diverse malen een slinger, wat de feestvreugde bij de winnende vrijwilligers nog meer verhoogde. De opbrengst van de lootjesverkoop is bestemd voor ons eeuwfeest.

Iedereen bedankt voor zijn of haar aanwezigheid en zeker een bedankje voor de organisatoren. Het was een geslaagde avond, op naar de editie van volgend seizoen.