Fietsen voor de club

Op zaterdag 30 september wordt het evenement ‘VLS Fietsen voor je club’ gehouden, waarbij van club tot club gefietst wordt. Het belooft een ware happening te worden voor jong en oud, waarmee je tevens VV Papendrecht ondersteunt. Iedereen die onze club een warm hart toedraagt, kan deelnemen; kinderen, ouders, opa’s, oma’s, buren, vrienden etc. Bij iedere deelnemende club in de Alblasserwaard is tijdens en na de tocht een feest gaande. Dus overal waar jij je stop(s) maakt, val je met je neus in de boter…

De vrolijke Club-tot-Club-Ronde is 25 of 40 km lang. De start is tussen 10 en 11 uur. Het tempo is relaxed en onderweg kunt u kiezen bij welke club(s) u een stop inlast voor een bakje koffie, thee, limonade enzovoort. De startlocaties zijn dus tevens rustplaatsen. De prachtige tocht wordt gepeild en volledig begeleid door een ervaren team. Iedere deelnemer krijgt bij de start een stempelkaart waarmee leuke prijzen zijn te verdienen. Het inschrijfgeld is 7,50 euro. Dit is inclusief een aantal versnaperingen die je onderweg krijgt aangeboden, zodat je volledig fris en fruitig finisht. Je steunt onze club bij deelname want voor iedere starter krijgt de club € 5,00 uitgekeerd door de organisatie!

Het Slobbengors is één van de opstapplaatsen. SVW Gorinchem, VV Groot-Ammers, VV Nieuw-Lekkerland en VV De Alblas zijn de andere pleisterplaatsen.

Inschrijven geschiedt via fietsenvoorjeclub.nl  >>
Plaats de leukste foto die u tijdens de fietstocht maakt op de Facebook-pagina van de organisatie en like die Facebook-pagina  >>

Doe allemaal mee want hoe meer VV Papendrechters meedoen, hoe meer geld we krijgen voor onze clubkas.

Veel plezier en succes!