Fietsen voor je club op 30 september

Op 30 september 2017 springen we massaal op de fiets om VV Papendrecht te steunen. Voor eenieder die tussen 10 en 11 uur op het Slobbengors start in het kader van de fietstocht ‘VLS Fietsen voor je club’, ontvangt onze club namelijk € 5,00. Een deelnamebewijs is pas definitief geldig als het verschuldigde bedrag van € 7,50 aan inschrijfgeld is voldaan. Dit bedrag is inclusief de nodige versnaperingen als soorten fruit die u onderweg kunt krijgen. Tevens is tijdens en na de tocht een feest aan de gang. Dit geldt ook voor de andere pleisterplaatsen bij VV Nieuw-Lekkerland, SVW Gorinchem, VV Groot-Ammers en VV De Alblas.

Indien een deelnemer na betaling van het inschrijfgeld besluit niet deel te nemen aan de toertocht, is het niet mogelijk om hiervoor een compensatie of restitutie te ontvangen. De ronde door de Alblasserwaard is 25, 35 of 65 km lang. Iedere deelnemer krijgt bij de start een stempelkaart waarmee leuke prijzen zijn te verdienen. De hoofdprijs is een meubelcheque van 1.000 euro. Je moet je wel inschrijven via fietsenvoorjeclub.nl  >>
Like de Facebook-pagina van Fietsen voor je club en plaats daarop je leukste foto van de fietstocht.

De prachtige, recreatieve toertocht wordt volledig begeleid door een ervaren team. De routes worden aangegeven met bordjes. Tevens zijn verkeersregelaars actief. De organisatie verzorgt in samenwerking met de EHBO diverse posten langs het parcours. Daarnaast wordt uiteraard samengewerkt met de hulpdiensten. Uw veiligheid staat voorop. Pech onderwerp kan verholpen worden dankzij de reparatiebus.

We zien je graag verschijnen bij de start van Fietsen voor je club!