Extra activiteiten op zaterdag 19 mei

Aanstaande zaterdag staat voor ons eerste het laatste thuisduel van dit voorjaar op het programma, en wat voor eentje: Pelikaan komt op bezoek en die ploeg speelt nog om de prijzen. Met maar drie punten achterstand op de koploper heeft Pelikaan zelfs nog een kans op het kampioenschap. Onze mannen zijn bezig aan een mooie reeks en zijn gebrand om het seizoen in stijl af te sluiten. Dit belooft dus een mooie pot voetbal te worden tegen een uitstekende tegenstander.

Aangezien het de laatste competitiewedstrijd van Papendrecht 1 van dit seizoen op ons sportcomplex is, worden de nodige extra’s georganiseerd. Zo zal in de rust en na afloop van de wedstrijd DJ Mark van Rijsbergen zorgen voor de muziek. Onze mensen in de kantine staan zoals altijd voor je klaar voor een hapje en een drankje.

Kortom, het belooft een mooie en feestelijke middag te worden. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Wij zien u graag zaterdag op het Slobbengors!