Echtpaar Michielse eerste nieuw lid van vernieuwde Business Club

Buiten was het koud en guur, trainingen waren afgelast, maar binnen bij VV Papendrecht was het warm en werden spijkers met koppen geslagen. Het echtpaar Lonneke en Peter Michielse heeft als eerste nieuw lid het contract getekend van de vernieuwde Business Club VV Papendrecht.

Lonneke is al sinds 1981 lid van onze club en heeft lang deel uitgemaakt van het 1e dameselftal. Zij is inmiddels het langst aangebleven dameslid aller tijden van VV Papendrecht. Op dit moment vervult zij vele vrijwilligerstaken waaronder het vicevoorzitterschap van de jeugdcommissie. Tevens is ze coördinator van de meisjesafdeling. Lonneke doet dat naast haar werk in de zorgsector waar zij Coördinator Dagbesteding is. Dit doet zij al 17 jaar lang met veel plezier.

Peter is lid sinds 1970 en heeft met veel succes gevoetbald in het 1e elftal van de zondagafdeling. Ook Peter heeft de nodige vrijwilligersfuncties vervuld. Zo heeft hij jarenlang in het bestuur gezeten. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 27 november 2017 werd hij zelfs benoemd tot Erelid. Peter is werkzaam als Chief Technology Officer van SURFsara, het Nationaal Rekencentrum. Hiervoor geeft hij lezingen in binnen- en buitenland.

Peter en Lonneke zijn drukbezette mensen, maar maken altijd tijd vrij voor hun club VV Papendrecht. Wij als Business Club zijn dan ook trots dat wij hen als nieuw lid mogen begroeten! Samen met onze leden willen wij de Business Club tot een succes maken, zodat wij VV Papendrecht financieel kunnen ondersteunen bij vele projecten.

Mocht u geïnteresseerd zijn of meer informatie over de Business Club willen verkrijgen, dan kunt u contact met ons als bestuur opnemen via:

bc@vvpapendrecht.nl.