Terug
Dineren voor Duchenne III

Door het overweldigende succes van de voorgaande edities willen we u uitnodigen voor de 3e ‘gang’ van Dineren van Duchenne. Het exacte programma is nog niet bekend, maar de datum wel: vrijdagavond 6 april. Het culinaire hoogtepunt van 2018 vindt plaats in de gastronomie van VV Papendrecht. Ook dit jaar staat Top-Chef Marc de Groen met een klein legertje assistenten garant voor een heerlijk diner met alles erop en eraan.

Doordat het vrije weekend voor de deur staat, kunnen we er na afloop van het diner nog een leuk feestje aan vastplakken. Voor livemuziek wordt gezorgd. Overigens is het de bedoeling dat aansluitend aan Dineren voor Duchenne de Veteranennacht wordt gehouden. Een aantal spelers van deze roemruchte equipe wil het verblijf verlengen tot het krieken van de ochtend en, als ze nog er nog toe in staat zijn, afsluiten met een bescheiden ontbijtje. Het record staat op 04.00 uur, dus of dat gaat lukken is nog maar de vraag. Iedereen is van harte welkom om deze recordpoging te ondersteunen!

Informatie over tijd, kosten etc. volgt zo snel mogelijk. Slechts 80 couverts zijn beschikbaar, dus als je wilt, kan je al reserveren door een mailtje te sturen. Niet mee-eten, maar wel doneren kan natuurlijk ook. Onderstaand rekeningnummer staat vanaf heden weer wagenwijd open voor jullie gulle gaven. De opbrengst gaat als vanouds naar de goede doelen Duchenne Parent Project en Stichting On Wheels.

Smakelijke groeten,

Wim Erkelens

E-mail: f2hwerkelens@hetnet.nl.
Tel.: 06 – 11334864
Rekeningnummer: NL27 INGB 0005 3257 07  t.n.v. W. Erkelens