Sponsorcommissie

Onze voetbalvereniging heeft een Sponsorcommissie die voor sponsoring bij VV Papendrecht zorgt en de contacten met onze sponsoren onderhoudt. Daarnaast heeft de Sponsorcommissie als doelstelling de brug te zijn tussen het (regionale) bedrijfsleven en VV Papendrecht.

Teus Baars is de duizendpoot van de commissie. Zo is Teus Bestuurslid Commerciële Zaken en Communicatie, voetballer en sponsor van het befaamde Zaterdag 7, lid van de Technische Commissie èn hoofdsponsor van de club. Tussendoor weet Teus ook nog eens als eigenaar van NoSuchCompany zijn bedrijf te runnen.

Erwin Schuil is een kind van de club. Naast leider en voetballer van Zaterdag 7 is hij ook de voorzitter van de Sponsorcommissie. Bovendien is Erwin samen met Marco Kluver van Drechtstreek initiatiefnemer van Papendrecht Legends, het 7×7-voetbal voor 35-plussers. Erwin is het eerste aanspreekpunt van de Sponsorcommissie.

Met zijn jarenlange ervaring als verkoopdirecteur kent Roland het klappen van de zweep. Net als Erwin ook al sinds zijn jonge jaren voetballend voor de club èn ook een vaste waarde van Zaterdag 7. Maakt wel meer speelminuten dan Erwin en is ook regelmatig aanvoerder.

Ook Hans Jonker is op het Slobbengors opgegroeid. Net als de andere leden van de commissie speelt ook Hans in Het 7evende, al is dit wel zijn laatste seizoen omdat het niet meer te combineren is met zijn twee voetballende kinderen en zijn bestuurlijke ambities bij de club. Met zijn eigen bedrijf TriCasa Vastgoed Beheer is Hans tevens sponsor van VV Papendrecht.

Het werven en onderhouden van sponsors is voor een club natuurlijk van levensbelang. Zo ook voor VV Papendrecht. Om onze huidige en toekomstige sponsoren zo goed mogelijk te kunnen bedienen is de Sponsorcommissie op zoek naar uitbreiding, bij voorkeur met een ondernemer met een netwerk in het (Papendrechtse) bedrijfsleven. Maar uiteraard kunnen ook andere enthousiaste vrijwilligers zich opgeven! Als u interesse heeft, kunt u terecht bij de bovengenoemde personen. Of mailt u ons op: sponsor@vvpapendrecht.nl.

De Sponsorcommissie is tevens verantwoordelijk voor de BusinessClub. Voor informatie of lid worden: bc@vvpapendrecht.nl.