Jubileumcommissie

Op 1 augustus 2020 bereikt onze vereniging de gedenkwaardige leeftijd van precies 100 jaar! Uiteraard gaat deze rood-zwarte mijlpaal groots gevierd worden. Om niets aan het toeval over te laten is een Jubileumcommissie samengesteld, die voortvarend aan de slag is gegaan om de eerste contouren van een feestelijk programma te schetsen met “voor elk wat wils” als uitgangspunt. Om alvast een klein tipje van de sluier te lichten kunnen we verklappen dat een spetterende feestavond en de traditionele receptie niet zullen ontbreken. In de loop van de komende tijd zullen we je verder informeren over de diverse bruisende festiviteiten.

Natuurlijk kan en wil de Commissie Eeuwfeest niet zonder de support van de leden. Dus mocht je goede ideeën hebben over mogelijke activiteiten tijdens het jubileumjaar of wil je helpen met de organisatie, dan houdt de commissie zich aanbevolen.

E-mail: jubileum@vvpapendrecht.nl.

Van links naar rechts: Mathilde Schram, Martin van Heteren (secretaris), Nelie Sterrenburg, Peter Michielse, Wim Erkelens (voorzitter) en Niels van Heteren.
Dieter Hasenbein (penningmeester) ontbreekt op de foto.