Bestuur Business Club VV Papendrecht

Zakelijk scoren!? De Business Club VV Papendrecht staat garant voor verrassende samenwerkingen met enthousiaste, lokale ondernemingen. In het najaar van 2017 is een nieuw bestuur gevormd, bestaande uit Bram Blom (voorzitter), Peter van der Giessen (vicevoorzitter), Christa Luijendijk (secretariaat en financiën), Danielle Bouter (public relations) en Nicole de Groen (public relations). Met een enorme dosis enthousiasme hebben zij de Business Club binnen VV Papendrecht een nieuw gezicht gegeven.

De bruisende Business Club VV Papendrecht is dé plek in de regio om te netwerken. U treft bij ons gemotiveerde en ondernemende mensen die onder het genot van een hapje en een drankje elkaar ontmoeten en waarbij mooie samenwerkingen tot stand komen. Dit alles gebeurt met een livevoetbalwedstrijd op de achtergrond. Vier keer per jaar wordt een aantrekkelijke activiteit verzorgd om de onderlinge band verder te verdiepen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten: bc@vvpapendrecht.nl.

Van links naar rechts: Peter van der Giessen, Nicole de Groen, Christa Luijendijk, Danielle Bouter en Bram Blom.