Kledingplan

Bij VV Papendrecht wordt gewerkt met een Kledingplan. De jeugdafdeling valt onder het Jeugdkledingplan. Overige afdelingen van onze club zijn eveneens voorzien van speciale kledij. Nieuwe aankleding van teambegeleiders is een volgende stap.

Waarom een Jeugdkledingplan?

Doel van het Jeugdkledingplan is dat alle jeugdspelers, dus ook de niet-selectieteams, er netjes en eenduidig bij lopen met een wedstrijdtenue en een presentatiepak.

Dit geeft een mooie uitstraling voor de club en is voor de leden voordeliger dan zelf elke keer weer nieuwe kledij aan te schaffen.

Bij het wedstrijdtenue van VV Papendrecht horen rood-zwart horizontaal gestreepte voetbalkousen. Uit praktische overwegingen zijn deze geen onderdeel van het Jeugdkledingplan. Om de eenheid van tenue te waarborgen is het echter wel verplicht om deze sokken tijdens wedstrijden te dragen. De voetbalkousen zijn, evenals diverse andere VV Papendrecht-artikelen, te koop in onze kledingwinkel die gevestigd is in onze kantine. Het niet dragen van de officiële wedstrijdkousen kan tot gevolg hebben dat een speler niet mag deelnemen aan een KNVB-wedstrijd.

Wat zijn de kosten?

Met dank aan onze sponsors zijn de kosten per lid beperkt tot slechts € 2,00 per maand. Dit bedrag is niet opgenomen in de contributie opgenomen, maar wordt wel gelijktijdig met het lidmaatschapsgeld geïnd.

VV Papendrecht dankt Fokker, CLB Loodgieters & Installatiebedrijf, Eteha Slangtechniek, I&C Services, NoSuchCompany, Esbi, Nexus en kledingleverancier Beltona, dat zij het Jeugdkledingplan mogelijk hebben gemaakt.

Voorwaarden

De kleding blijft eigendom van VV Papendrecht. De jeugdleden en hun ouders/verzorgers zijn verantwoordelijk voor het compleet en netjes houden van de kleding.

Voor de goede orde: de uitgegeven presentatiepakken zijn bedoeld om te dragen voor en na de wedstrijden. Deze pakken zijn puur representatief en absoluut niet bedoeld om in te trainen! Aan het begin van ieder seizoen zal voorafgaand aan de afgifte van het Kledingpakket het deelnameformulier ondertekend dienen te worden waarmee de ondertekenaar aangeeft de voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te zijn. De voorwaarden, de verplichtingen van de leden en de verplichtingen van de vereniging kunnen hier gedownload worden  >>

Tevens wordt gewerkt met een zogenaamd borgsysteem. Na inlevering van alle, ongeschonden kleren ontvangt u de waarborgsom terug.

Duchenne Parent Project

Bij onze vereniging heeft de stichting Duchenne Parent Project een zeer speciale plaats. Velen binnen onze vereniging zijn bekend met de ziekte van Duchenne die Robin Matena heeft. Om aandacht voor die spierziekte te vragen prijkt de naam van die stichting op de achterkant van de shirts.