Correcte foto op spelerspas

Ieder lid van VV Papendrecht, dat ouder is dan 11 jaar en wenst deel te nemen aan officiƫle wedstrijden van de KNVB, dient te beschikken over een geldige, digitale spelerspas. Deze is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Zonder een spelerspas kan een speler niet op het wedstrijdformulier gezet worden en mag hij of zij niet deelnemen aan de betreffende wedstrijd.

Tot 1 november is het mogelijk om de pasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Belangrijk is, dat in alle redelijkheid verwacht kan worden, dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een recente foto met voldoende contrast. Neem niet het risico, dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Heb je geen spelerspas of lukt het niet om je pasfoto te wijzigen, neem dan per e-mail contact op met ons wedstrijdsecretariaat: wedstrijdsecretariaat@vvpapendrecht.nl.