Bob in de Sportkantine bij VV Papendrecht

De campagne ‘Bob in de Sportkantine 2018’ is gestart. Deze is onderdeel van de actie ‘Maak van de Nul een Punt’ en is erop gericht om te voorkomen, dat sporters en supporters na kantinebezoek achter het stuur kruipen, nadat zij hebben gedronken. De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt en een punt van nul verkeersslachtoffers maakt. Een echte Bob heeft 0% op!

VV Papendrecht vindt dit uiteraard heel belangrijk en heeft zijn maatschappelijke betrokkenheid getoond door zich als eerste sportclub aan te melden voor de campagne. Gedurende de campagne kan onder meer acht keer een Limo voor de Bob gewonnen worden. Deze Limo brengt de Bob samen met zijn vrienden thuis na een verenigingsfeest. Zo wil iedereen wel Bob zijn! De Limo en andere leuke Bob-artikelen kunt u winnen door Bob in de Sportkantine te volgen op Facebook en Twitter.

Een echte Bob heeft 0% op en maakt een punt van nul verkeersslachtoffers!