Terug
Berichten april 2018

Geen training op 30 april  (30-04-2018)

Alle trainingen van maandag 30 april zijn afgelast. Sinds zondag 29 april is een hoeveelheid regen gevallen van enkele centimeters. Onze voetbalvelden zijn daardoor dusdanig drassig geworden, dat de trainingen geen doorgang kunnen vinden.

 

Ambitieuze trainers gezocht voor JO15-1 en JO17-1

Voor het seizoen 2018-2019 zoekt VV Papendrecht twee ambitieuze hoofdtrainers voor de JO17-1 (1e klasse) en JO15-1 (1e klasse), die mee willen werken aan de plannen van onze vereniging. VV Papendrecht heeft ruim 350 jeugdleden, uitkomend in 26 jeugdteams. Het huidige eerste elftal (2e klasse) bestaat vrijwel volledig uit eigen spelers en dit trachten we de komende jaren te continueren middels een actief jeugdvoetbalbeleid. Als hoofdtrainer binnen de jeugdafdeling van VV Papendrecht heb je de taak om spelers zowel op individueel als op teamniveau te ontwikkelen. Dit betreft werkzaamheden ten aanzien van het verzorgen van trainingen, het coachen en begeleiden van wedstrijden en ondersteuning in het realiseren van de clubdoelstellingen. In samenwerking met de Hoofd Jeugdopleidingen HJO) en de Technisch Jeugdcommissie (TJC) ben je tevens verantwoordelijk voor het selectiebeleid binnen jouw leeftijdscategorie. Wij verwachten een ambitieuze, gezonde drive om te presteren, waarbij de spelers- en teamontwikkeling vooropstaat. Maar ook een eigen lerende houding vinden wij belangrijk. In bezit zijn van het trainersdiploma UEFA-B is een pré, maar geen must.
VV Papendrecht is een club met historie en toekomst. Ben jij die ambitieuze hoofdtrainer die mee wil werken aan de toekomst van onze vereniging? Neem dan contact op met Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal of stuur een e-mail naar de Jeugdvoorzitter:

jeugdvoorzitter@vvpapendrecht.nl.

 

Disco-Party O17/19 op 18 mei

Op vrijdagavond 18 mei wordt in onze kantine een Disco-Party gehouden voor alle jeugdleden van VV Papendrecht, uitkomend in O17 en O19. De kantine gaat om 19.30 uur open. Het feest eindigt rond middernacht. Elk jeugdlid mag maximaal twee introducés meenemen in de leeftijdscategorie van 16 tot 19 jaar. Geef gaarne van tevoren bij je leider/trainer op of je komt en zo ja, met hoeveel personen. De kosten bedragen € 2,50 per persoon, te betalen bij binnenkomst. Je krijgt daarna een muntje, dat goed is voor een consumptie. Uiteraard wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Hierop wordt streng toezicht gehouden. Neem daarom een geldig identiteitsbewijs van jezelf mee. De Disco-Party belooft een waar spektakel te worden. Dus geef je op en kom op 18 mei naar onze kantine.

 

Geen training op 27 april

Op 27 april is het Koningsdag. Vanwege die nationale feestdag ter ere van ons staatshoofd is deze vrijdag de club gesloten. Dat betekent dat de vrijdagavondtrainingen niet doorgaan.

 

FIFA-gametoernooi op 12 mei

Op zaterdag 12 mei wordt in de kantine voor de JO11 en JO13 het allereerste VV Papendrecht FIFA-gametoernooi georganiseerd op de Xbox 360. Aangezien het de eerste keer is, wordt met een maximaal aantal van 16 deelnemers per leeftijdsgroep gespeeld. Wees er dus snel bij, want VOL=VOL. Wees niet getreurd mocht je niet mee kunnen doen, want WE GAAN DIT VAKER DOEN. De deelnemers van de JO11 dienen om 11.30 uur aanwezig te zijn. De eerste spellen beginnen om 11.45 uur. Na de prijsuitreiking van het JO11-toernooi is de JO13 aan de beurt. Daarvoor geldt: 14.45 uur aanwezig, start om 15.00 uur. Om te zorgen dat het een beetje eerlijk blijft bij de eerste inschrijving, is ervoor gekozen dat de JO11 vrijblijvend in kan schrijven (tot het maximum van 16 deelnemers bereikt is), terwijl voor de JO13 een beperking geldt van maximaal 4 deelnemers uit één elftal. De inschrijfformulieren zijn af te halen in de Commissiekamer en kunnen uiterlijk tot 9 mei ingeleverd worden, ook weer in de Commissiekamer. Dus tot zaterdag 12 mei in de kantine. Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom.

VV Papendrecht, IT’S IN THE GAME”

 

Voorstelling voor alle ouders!

Op maandag 14 mei vindt in de kantine van VV Papendrecht voor alle ouders van onze jeugdleden de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaats. Een humoristische voorstelling, over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon (waar hij ook de coach van is). Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes… De voorstelling is gebaseerd op de theatervoorstellingen ‘Wel winnen, hè!’ en ‘En nou is het afgelopen!’ waar al meer dan 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstellingen worden omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties zijn zeer enthousiast. Heb je die voorstellingen nog niet gezien, kom dan zeker kijken! De inloop is vanaf 19.30 uur. De voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten. De toegang is gratis, mits je je van tevoren aanmeldt via www.datschietlekkeropzo.nl Daar is ook meer informatie over de voorstelling te vinden. Tot maandag 14 mei! En uh…. neem de andere ouders van je team of groep ook mee, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

 

Schoolvoetbal op dinsdag 1 mei

Op dinsdag 1 mei vindt op het Slobbengors weer het traditionele schoolvoetbaltoernooi plaats van de gemeente Papendrecht. De eerste wedstrijden zijn om 10 uur. De begeleider(s) van elk team wordt verzocht zich bij aankomst te melden in de Commissiekamer, telefoonnummer: 078-6150106. Verder het verzoek aan de voetballers om zoveel mogelijk in voetbaluitrusting naar ons sportcomplex te komen. Op de dag zelf wordt voor elke ploeg aangegeven van welke kleedkamer gebruikgemaakt kan worden. Laat geen waardevolle spullen in de kleedkamer liggen. De kleedkamers gaan niet op slot. De kantine is de hele dag geopend. Het is een gewone werkdag voor Fokker. Dat betekent dat het aantal beschikbare parkeerplaatsen beperkt zal zijn. Kom daarom bij voorkeur lopend of op de fiets, of laat de kinderen zoveel mogelijk met elkaar meerijden. Zet de fiets (op slot!) in de daarvoor bestemde fietsenstalling. Plaats geen fietsen voor het toegangshek. Dit moet vrij blijven voor de eventuele komst van hulpdiensten als politie, ambulance of brandweer. Na afloop is er voor iedere deelnemer een vaantje. De teamleiding kan de vaantjes afhalen in de Commissiekamer.

 

Steun VV Papendrecht en profiteer zelf ook!

Als officiële partner van de KNVB heeft KPN in samenwerking met VV Papendrecht een actie gelanceerd. Met deze actie krijgt u tijdelijk de beste aanbieding voor FOX Sports Eredivisie en KPN, via onze club. En u steunt onze club ook nog eens! Meedoen met de actie is mogelijk voor alle leden, supporters en volgers van VV Papendrecht. Word je een nieuwe KPN-abonnee of breid je je huidige KPN-abonnement uit met KPN-mobiel, dan ontvang je nu een Voetbalshop.nl-cadeaubon ter waarde van €100,-. Ben je al KPN-klant en kijk je al FOX Sports Eredivisie? Ook dan heeft KPN een mooi aanbod voor u! Ga naar www.kpn.com/amateurvoetbal en kijk welk aanbod het beste bij u past.

       

 

Lid worden met korting

VV Papendrecht heeft een tijdelijke actie waarmee jongeren tot 18 jaar die lid worden, korting kunnen krijgen. Vermeld de code VVP2018 en krijg een kwartaal contributie gratis in het tweede lidmaatschapsjaar. Ben je al lid? Breng dan een nieuw lid aan en ontvang een mooi cadeau. De actie geldt tot en met de Slotdag van 16 juni. Meer over lid worden staat op de website op de pagina Lid worden  >>

Voor aanmelden of nadere informatie kunt u contact met ons opnemen, e-mail:

Ledenadministratie: ledenadministratie@vvpapendrecht.nl of
Secretariaat: secretaris@vvpapendrecht.nl.
Voor 18 jaar of jonger: jeugd@vvpapendrecht.nl.

 

Lukassen & Boer Verenigingsrun 2018

Op donderdagavond 19 april heeft de eerste editie van de Lukassen & Boer Verenigingsrun plaatsgevonden, de opvolger van de Rabo Clubkasrun. Het was een drukte van belang bij atletiekvereniging Passaat in de Oostpolder. Er werd in twee groepen gelopen. Nadat de jeugd tot en met 15 jaar klaar was, was het de beurt aan de oudere lopers. Door 1700 deelnemers van 14 verenigingen werden maar liefst 2937 rondes afgelegd. VV Papendrecht was vooral vertegenwoordigd door de jeugd. De VV Papendrechters liepen in totaal 285 rondes van 2,5 km. Die inspanningen leverde de club € 427,50 op, een prima resultaat. De uitdaging is om dit volgend jaar te verbeteren.

Meer foto’s van Guillaume Kortekaas staan op Facebook  >>

 

DRINGEND: verzorger gezocht voor A-selectie

VV Papendrecht zoekt voor het komende seizoen, bij voorkeur uit de eigen gelederen, een vakbekwame verzorger (M/V) voor Zaterdag 1 en 2, die tijdens de trainingen op de dinsdag- en donderdagavonden en tijdens de wedstrijddagen (meestal zaterdag) beschikbaar is. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Joop Warner, bestuurslid Voetbalzaken, of Thea Vuurens, de huidige verzorgster van de A-selectie. U kunt ook een e-mail sturen naar ons secretariaat: secretaris@vvpapendrecht.nl. Ook kandidaten die nog niet over een vakdiploma beschikken, kunnen reageren. De club is desnoods bereid om de cursuskosten voor het behalen van een vakdiploma voor te schieten. Mocht je zelf geen interesse hebben, maar iemand weten die de verzorging van de A-selectie op zich zou kunnen nemen, geef dat dan door aan ons. Laat onze selectiespelers niet in de steek!

 

21e Weekbrief van seizoen 2017-2018  (18-04-2018)

De 21e Weekbrief van het seizoen 2017-2018 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat naast vaste onderdelen als het wedstrijdprogramma voor de komende twee weken, wedstrijdverslagen en de Pupil van de Week de volgende artikelen: ‘VV Papendrecht-Voetbalkrant 2018 is uit’, ‘Verenigingsrun op donderdag 19 april’, ‘Bingo op vrijdag 20 april’, ‘Dineren voor Duchenne met € 6600,- groot succes’, ‘Veteranennacht slopend!’, ‘Vrienden van VV Papendrecht’, ‘Gezellige vrijwilligersavond’, ‘Dartstoernooi in beslissende fase’, ‘Technische staf A-selectie nieuwe seizoen compleet’, ‘DRINGEND: verzorger gezocht voor A-selectie’, ‘Danny van Valen terug bij VV Papendrecht’ en ‘Bright Adouvi blijft bij VV Papendrecht’. De Weekbrief komt tweewekelijks uit. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen. Op die pagina staan tevens artikelen over voetbalvereniging Papendrecht die in het Papendrechts Nieuwsblad verschenen zijn.

 

Bingo op 20 april

Op vrijdag 20 april wordt bij VV Papendrecht weer een leuke bingo georganiseerd. De deuren van de kantine gaan aan het begin van de avond open. In 5 rondes wordt toegewerkt naar de hoofdprijs. Vanzelfsprekend zijn weer leuke prijzen te winnen, variërend van eten en tegoedbonnen tot een popcornmachine. Onze dank uit naar de sponsors die deze avond mogelijk maken, als Intertoys Dordrecht Centrum, Flirt Fashion Papendrecht, Ron’s Bloemen- & Kadosjop, Shoeby Papendrecht en Happen en Stappen Papendrecht. Uiteraard staan de koffie, thee en andere drankjes klaar. Iedereen is welkom, leden én niet-leden, jong en oud. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus komt allen!

 

Technische staf A-selectie nieuwe seizoen compleet

De technische staf voor de zaterdagselectie voor het seizoen 2018-2019 is compleet met het vastleggen van Richard Nardten en Robert Rijntjes.

       

Voormalig eerste-elftalspeler Richard Nardten, die al decennialang rondloopt binnen VV Papendrecht en diverse jeugdploegen heeft getraind, is de laatste jaren trainer van JO19-1. Hij gaat Johan Sturus terzijde staan als assistent-trainer. Doelman Robert Rijntjes is eveneens geruime tijd bij onze club actief geweest, als jeugdtrainer en keeperstrainer. Hij gaat in het nieuwe seizoen de selectiekeepers trainen. Wij wensen de beide heren veel succes.

 

Gezellige vrijwilligersavond

Op vrijdag 13 april was de jaarlijkse vrijwilligersavond. Aan het begin van de avond kwamen de eerste vrijwilligers en hun partners op het Slobbengors aan voor een gezellige avond. Om zeven uur heette voorzitter Hans Jonker alle aanwezigen welkom en bedankte de vrijwilligers voor hun inzet voor de club. Na zijn woord van dank was het in onze kantine smullen van een heerlijk satébuffet, dat onder leiding van Marc de Groen met behulp van diverse (jeugd)commissieleden was gemaakt. De keuze was weer bijzonder ruim. Top! Achter de bar werden de drankjes verzorgd door een aantal (oud-)bestuursleden.

     

Na afloop van het buffet gaf Martin van Heteren het Rad van Fortuin diverse malen een slinger, wat de feestvreugde bij de winnende vrijwilligers nog meer verhoogde. De opbrengst van de lootjesverkoop is bestemd voor ons eeuwfeest. Iedereen bedankt voor zijn of haar aanwezigheid en zeker een bedankje voor de organisatoren. Het was een geslaagde avond, op naar de editie van volgend seizoen.

   

 

Dartstoernooi in beslissende fase

Het dartstoernooi van VV Papendrecht, dat onder de naam ‘De Barossa Open 2018’ elke donderdag vanaf halverwege de avond in onze kantine gespeeld wordt, nadert zijn climax. Inmiddels is het aan de knock-outfase toe. De heren Morlog en M. Keesmaat zijn de favorieten voor het behalen van de finale. De minder bedreven darters komen uit in de Verliezersliga, zodat ook zij hun pijltjes kunnen blijven gooien. In die klasse behoren de heren Schuil en S. Suijker tot de beteren en zijn Van der Veere en Herwig de outsiders.

       

Iedereen is uiteraard van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen. De toegang is gratis. De grote finale is op donderdag 3 mei. Wij hopen op een grote opkomst. Tot dan!

     

 

VV Papendrecht gaat samenwerken met QSM

VV Papendrecht gaat een samenwerkingsverband aan met voetbalschool QSM. Dit vormt een mooie aanvulling op het aanbod dat VV Papendrecht te bieden heeft op voetbalgebied. QSM, dat staat voor Quality Sports and Management, wordt gevormd door een jong team, bestaande uit oprichter Sergio van La Parra, Chahid Chaibi en Mark Schreurs. Ze zijn alle drie enthousiaste en vakkundige sportdocenten, ieder met een andere achtergrond en vullen elkaar daardoor uitstekend aan. Met hun opleiding en ervaring staan zij ervoor open hun voetbalenthousiasme en kunde te delen met de voor hen belangrijkste doelgroep: de jeugdige voetballer. Plezier in het spel en het uitbouwen van persoonlijke vaardigheden zijn de primaire doelstellingen. De QSM-voetbalschool hanteert een allesomvattende en dynamische voetbalmethode voor spelers van alle leeftijden en niveaus. De gebruikte methode is ontwikkeld in Nederland en wordt toegepast door vele voetbalscholen in Nederland en daarbuiten. Binnen de voetbalschool QSM richten de trainingen zich op de bewuste functionele ontplooiing van de individuele speler, die zo tevens beter presteert bij zijn eigen team.

De trainingen van de voetbalschool worden gegeven volgens de stappen van de wetenschappelijk onderbouwde voetballeercyclus en richten zich op de bouwstenen voetbalcoördinatie, balbeheersing en complexiteit. Pupillen kunnen voor gratis proeftrainingen terecht op de voetbalvelden van het Slobbengors. De eerste sessie is inmiddels geweest. De tweede keer is op zondag 15 april. De groep tussen 5 en 11 jaar traint van 11.30 tot 12.30 uur. Voor JO13 is het tussen 13.00 en  14.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden kun je een e-mail sturen naar: info@qs-m.nl.

 

Veteranennacht slopend!

Na afloop van Dineren voor Duchenne III begon met de start van zaterdag 7 april tevens de Veteranennacht en dat bleek een slijtageslag van de bovenste plank. De leden van de Zaterdag haakten al voor 02.00 uur af en daarmee was de weg vrij voor de Zondagveteranen. Vijf moedigen haalden met veel pijn en moeite de klok van 07.00 uur, waarna een stevig Engels ontbijt hun deel was. Voorzitter Hans Jonker opende het buffet samen met erelid Peter Michielse en chef-kok Marc de Groen. Zij hadden speciaal het wekkertje gezet om de diehards een hart onder de riem te steken. Een gebaar dat zeer gewaardeerd werd. Rond kwart voor acht werd de terugreis aanvaard op de fiets, met een licht verhoogd alcoholpercentage in het bloed en een zwaar vermoeid lichaam.

       

Eervolle vermeldingen gingen naar Geter van der Linde, die ’s nachts drie uur heeft staan afwassen (…..) en naar Karperkoning Gerrit S, die na de zware nacht het ontbijt bereidde en om klokkie half drie weer op het veld stond voor de wedstijd van Zaterdag 7. Dat hij het minder dan 20 minuten volhield, nam niemand hem kwalijk. Als je witter ziet dan de zijlijn kan je beter stoppen. Old Soldiers never die!

       

 

Dineren voor Duchenne met € 6600,- groot succes

Op vrijdagavond 6 april was het tijd voor de derde editie van Dineren voor Duchenne, het goede doel waar VV Papendrecht zich aan verbonden heeft. Bijna 100 gasten hadden zich aangemeld om in onze eigen kantine te genieten van een viergangendiner, dat door chef-kok Marc de Groen met zijn team werd bereid. Het team van topkoks had zich duidelijk goed voorbereid, want iedere gang was om van te likkebaarden en dat was wat alle aanwezigen ook letterlijk deden. Zelfs de vegetariërs gingen helemaal uit hun dak van het ene na het andere culinaire hoogstandje, dat op tafel geserveerd werd.

     

Tussen de gangen door was het good old Addy Matena (hij schijnt al bijna 50 jaar lid te zijn), die met het Rad van Fortuin heel veel leven in de brouwerij bracht. Dankzij een aantal trouwe sponsors had hij een zeer aantrekkelijk prijzenpakket bijeen weten te brengen. Hoogtepunt waren de drie containers met bloemen als hoofdprijs van iedere ronde. De aanwezigen vochten letterlijk om lootjes.

      

Na het diner werden de Stichting On Wheels en het Duchenne Parent Project verblijd met een dikke cheque door voorzitter Hans Jonker. De opbrengst van meer dan € 6600,- werd broederlijk gedeeld door beide goede doelen. Na het culinaire samenzijn schalden de klanken van de heren van House of Drums door de ether en daarmee werd de feestvreugde alleen maar groter. Al met al kunnen we terugzien op een zeer geslaagde avond, waar onze club het nuttige met het aangename wist te verenigen en op maatschappelijk vlak, met dank aan alle sponsoren, haar visitekaartje wist af te geven.

 

Vrijwilligersavond 2018

Op vrijdag 13 april zijn alle vrijwilligers van VV Papendrecht en hun partner weer van harte welkom op de jaarlijkse vrijwilligersavond. Voetbalvereniging Papendrecht kan alleen maar bestaan dankzij deze vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze club. Daarom wordt eens per jaar speciaal voor hen een feestavond gehouden op het Slobbengors. Ze kunnen onder meer een uitgebreid satébuffet tegemoet zien. Op deze wijze wil de club alle vrijwilligers bedanken die elk jaar weer voor een succesvol, sfeervol, gezellig en goed georganiseerd VV Papendrecht zorgen. De aanvang is om 19.00 uur. De kantine is open vanaf 18.30 uur.

 

Danny van Valen terug bij VV Papendrecht

Danny van Valen keert terug bij VV Papendrecht. De 32-jarige voetballer heeft de jeugdafdeling van onze club doorlopen en kwam daarna enkele seizoenen uit voor Zondag 1. Van Valen is nu lid van Oranje Wit en speelde voorheen bij ‘s-Gravendeel en Heinenoord. De geroutineerde verdediger kijkt ernaar uit om weer op het Slobbengors actief te zijn. “Er staat een leuke ploeg en met de nieuwe hoofdtrainer Johan Sturrus lijkt het mij fijn samenwerken.”

VV Papendrecht is blij met de terugkomst van Danny van Valen.

 

20e Weekbrief van seizoen 2017-2018  (04-04-2018)

De 20e Weekbrief van het seizoen 2017-2018 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat naast vaste onderdelen als het wedstrijdprogramma voor de komende twee weken, wedstrijdverslagen en de Pupil van de Week de volgende artikelen: ‘Belavonden Vriendenloterij groot succes’, ‘VV Papendrecht gaat samenwerken met QSM’, ‘Vrijwilliger van de Maand John van Bilsen’ en ‘Selectie seizoen 2018-2019 krijgt vorm’. De Weekbrief komt tweewekelijks uit. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen. Op die pagina staan tevens artikelen over voetbalvereniging Papendrecht die in het Papendrechts Nieuwsblad verschenen zijn.

 

Vrijwilliger van de Maand John van Bilsen

John van Bilsen is de tweede Vrijwilliger van de Maand van 2018. John is al jarenlang actief op het Slobbengors. Als jeugdtrainer heeft hij diverse teams getraind. De laatste jaren is hij Technisch Coördinator van de pupillen tot 9 jaar. Tevens is hij Hoofdtrainer van JO9 en JO8. In deze functie is hij elke zaterdagochtend vroeg op het Slobbengors te vinden. Wij waarderen zijn voetbaltechnische kennis en enthousiasme en de manier waarop hij werkt met de jonge jeugdleden. Vanwege zijn inzet voor VV Papendrecht heeft John van Bilsen een fraaie bos bloemen in ontvangst mogen nemen van sponsor Ron’s Bloemen- & Kadosjop.

 

Nieuwe VV Papendrecht-Voetbalkrant is uit!

De nieuwe VV Papendrecht-Voetbalkrant is per post door de gehele gemeente Papendrecht verspreid. We bedanken Zon-, wind- en regenspecialist Jaleco-Havaro Papendrecht, Phone Restore, Stremme Technisch Onderhoud, Karwei Papendrecht, Rovanda Handel en Techniek, CLB Loodgieters en InstallatiebedrijfKinderpraktijk Papendrecht, AVH IT-Services, Dierenspeciaalzaak De Lange, Lésec Beveiliging, Restaurant De Pepermolen, SMG Allround Bouw, Aannemersbedrijf A. Blom en Zonen, Rijschool Drive Direct, Ysbrand de Haas Timmer- & Onderhoudsbedrijf, Tapperij “Tijdloos”, Van Heeswijk Advies, Drechtsteden Accountants en Adviseurs, Woonwinkel Klop, Elsco Drankenhandel, Scheepswerf Matena, Korteland Loodgieters- en Installatiebedrijf, Autobedrijven Van Wijngaarden, MMS Marine service, Aannemer De Heer, Bakkerij Steakhouse Istanbul, Restaurant en Bar ’t Bevertje, Actie Kerkbalans, Molenfonds, MPG Mortel BV, Kippie Papendrecht en NOSUCH voor het plaatsen van een advertentie in onze krant.

De VV Papendrecht-Voetbalkrant is tevens af te halen op de club.
De pdf-versie is hier te downloaden  >>