Après-skifeest

Jaarlijks wordt aan het eind van de winter door VV Papendrecht op een zaterdag een Après-skifeest georganiseerd. Het feest begint halverwege de avond en eindigt pas in de late uurtjes. De muziek zal een combinatie zijn van hedendaagse dancemuziek, wat après-skiknallers en de eigen stijlen van de DJ’s. Ben je enthousiast geraakt voor dit feest en wil je samen met je vrienden de gezelligheid proeven die normaal alleen te vinden is in de Alpen? Ervaar dan samen de traditionele après-skisfeer die gewoonlijk uitsluitend te vinden is in Oostenrijkse kroegen. Maak mee wat een feest in een Après-Skibar inhoudt! De organisatoren en de vrijwilligers zijn gekleed in après-skistijl.

De toegangsprijs dient betaald te worden aan de deur. Je bent verplicht je van tevoren in te schrijven. Tevens ben je verplicht je legitimatie mee te nemen en is het feest 18+. Het vindt plaats in de kantine van onze sportclub op sportpark Slobbengors.