25e Weekbrief van seizoen 2017-2018

De 25e Weekbrief van het seizoen 2017-2018 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat naast vaste onderdelen als het programma de volgende artikelen: ‘JO17-1 is kampioen!’, ‘Activiteiten op de Slotdag’, ‘Inschrijving Westfalia VV Papendrecht-Voetbaldagen’, ‘PapendrechtLegends op vrijdag 15 juni’, ‘Gert de Vogel Vrijwilliger van de Maand’, ‘Rabobank Clubkas Campagne 2018’, ‘Een geslaagde en inspirerende brainstormsessie’, ‘Nieuwe sponsor Megens Installaties Rotterdam’, ‘Open training meisjes groot succes’, ‘VV Papendrecht en KPN-Amateurvoetbalactie’, ‘VV Papendrecht-arbiters met ex-Eredivisie-/FIFA-scheids’, ‘Danny van Valen niet terug naar VV Papendrecht’, ‘Statistieken seizoen 2017-2018’, ‘Zaterdag 2 naar finale nacompetitie’, ‘Seizoensafsluiting JO15-2’, ‘JO13-2 ongeslagen, maar net geen kampioen’, ‘Toernooiwinst Vrouwen 1’, ‘MO15-1 sluit seizoen af’ en ‘G1 wint sportiviteitsprijs seizoen 2017-2018’.

De Weekbrief komt tweewekelijks uit. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weekbrief & Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen. Op die pagina staan tevens artikelen over voetbalvereniging Papendrecht die in het Papendrechts Nieuwsblad verschenen zijn.