23e Weekbrief van seizoen 2017-2018

De 23e Weekbrief van het seizoen 2017-2018 is naar de abonnees verzonden. Deze bevat naast vaste onderdelen als het wedstrijdprogramma voor de komende twee weken en wedstrijdverslagen de volgende artikelen: ‘Bericht van het bestuur’, ‘Veel evenementen VV Papendrecht’, ‘Inschrijving Voetbaldagen 2018 gestart’, ‘Op 19 mei extra activiteiten’, ‘Drankenhandel Elsco lid Business Club’, ‘Nieuwe sponsor Bothof Klimaattechniek’, ‘Axel Brown nieuwe speler A-selectie’, ‘JO19-1 pakt periodetitel’, ‘Laatste trainingen in week 22’, ‘Nacompetitie op 2, 9 en 16 juni’ en Papendrecht naar troostfinale EM Cup’.

De Weekbrief komt tweewekelijks uit. U kunt zich aanmelden als abonnee door op de website naar de pagina Weeknieuws te gaan en daar uw e-mailadres en eventueel uw naam in te vullen. Op die pagina staan tevens artikelen over voetbalvereniging Papendrecht die in het Papendrechts Nieuwsblad verschenen zijn.